Μολύβια Ζωγραφικής Ακουαρέλας Mondeluz

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Τα συγκεκριμένα Μολύβια Ζωγραφικής Ακουαρέλας Mondeluz που παράγονται από την Koh-I-Noor, είναι ένα από τα καλύτερα στον κόσμο στην κατηγορία τους.

 

Τα μολύβια είναι εργαλεία σχεδίου με πυρήνα γραφίτη, χρωστική ή κάρβουνο σε περίβλημα ξύλου, χαρτιού ή πλαστικού. Τα σχέδια με μολύβι έχουν καλή σταθερότητα, αλλά η εργασία με μολύβι μπορεί εύκολα να προσαρμοστεί και να αλλαχτεί με τρόπους που άλλα υλικά δεν το επιτρέπουν. Τα μολύβια δίνουν μεγάλο έλεγχο στον καλλιτέχνη διότι οι γραφές επιδέχονται σβησίματος και περαιτέρω εργασία. Ανάλογα με την κατασκευή και τη χρήση του μολυβιού, μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην δημιουργία μαλακών αχνών γραφών ή έντονων αποτυπωμάτων. Το μολύβι είναι στην πραγματικότητα ένα πολύ προσαρμοστικό μέσο καλλιτεχνίας, και δεν θα πρέπει να υποτιμάτε.

Μολύβια Ακουαρέλας

Τα μολύβια Ακουαρέλας σας προσφέρουν όλα τα προταιρήματα των χρωματιστών μολυβιών και ο υδατοδιαλυτός τους πυρήνας σας προσφέρει την επιπλέον δυνατότητα να χειριστείτε το χρώμα στην επιφάνεια του χαρτιού σαν χρώμα ακουαρέλας με την χρήση νερού. Δημιουργήστε μείξεις, λαζούρες και εφαρμόστε ελεύθερα και εκφραστικά οποιαδήποτε τεχνική ακουαρέλας. Πρακτικά εύχρηστα και έντονα χρώματα.

 

Η ζωγραφική της Υδατογραφίας είναι η τεχνική του ζωγράφου όταν  χρησιμοποιεί υδατοδιαλυτές χρωστικές, οι οποίες είναι διαφανείς ή ματ και μαζί με το αραβικό κόμμι και τη γλυκερίνη τις εφαρμόζει σε χάρτινη επιφάνεια. Οι Ακουαρέλες δημιουργούνται από κονιοποίηση σκόνης χρωστικής ουσίας με ένα συνδετικό παράγοντα, διαλυτό στο νερό. Αυτός ο παράγοντας μπορεί να αποτελείται από αραβικό κόμμι, γλυκερίνη και εάν χρειάζεται, επίσης, κόμμι τραγακάνθης ως πυκνωτικό. Ορισμένες αποχρώσεις είναι επίσης εμπλουτισμένες με ένα υλικό πληρώσεως, το οποίο μπορεί να παρέχει στο χρώμα έναν λευκό τόνο. Κάθε χρωστική ουσία, με την προϋπόθεση να είναι υδατοδιαλυτή, απαιτεί μια εντελώς διαφορετική διαδικασία και αναλογία συστατικών, ως εκ τούτου, η δημιουργία ενός υλικού υδατογραφίας απαιτεί ορισμένη τεχνογνωσία που βασίζεται σε πολλά χρόνια εμπειρίας.

 

Η τεχνική της ακουαρέλας επιτρέπει επίπεδη πλύση και μπορεί να εφαρμοσθεί είτε με μαλακά πινέλα (κατά προτίμηση με κοκκώδη τρίχα), ή ακόμη και με αερογράφο. Η Ζωγραφική Ακουαρέλας θα πρέπει να γίνεται σε χαρτί που να αντέχει την  υγρασία, ώστε οι θολές επικαλύψεις των στρωμάτων του χρώματος να εμφανίζονται με εξαιρετική απαλότητα.

 

 

Οι Ακουαρέλες MONDELUZ είναι διαφανείς, με σαφείς, απλούς τόνους και με μία πολύ καλή  κάλυψη. Ποιοτικά τους χαρακτηριστικά η δύναμη, η φωτεινότητα και η μονιμότητα.Αυτές οι χρωστικές ουσίες είναι εξαιρετικά πυκνές και διασπείρονται τέλεια σε όλο το φάσμα χρωμάτων της Mondeluz. Οι Ακουαρέλες Mondeluz δημιουργούν  ζωντανά και ανθεκτικά έργα τέχνης.

 

Ένα άλλο βασικό συστατικό που διαθέτει η συγκεκριμένη σειρά  χρωματιστών μολυβιών Υδατογραφίας Mondeluz είναι η χρήση για την σύνθεσή τους, της υψηλότερης ποιότητας λευκασμένης καολίνης λευκού πηλού. Αυτό ο συγκεκριμένος πηλός δίνει σε αυτά τα χρωματιστά μολύβια μια ανυπέρβλητη ικανότητα να κάνουν πυκνές ζωγραφιές  ομαλά σε πολλές επιφάνειες. Διασφαλίζουν την άριστη διαλυτότητα όλων των συστατικών τους. Η διάμετρος της μύτης των 3,8 χιλιοστών είναι εγκιβωτισμένες σε ξύλο Κέδρου για εύκολο ακόνισμα. Το τελικό προϊόν είναι μη τοξικό και κατάλληλο για όλες τις ηλικίες.

 

Αγοράστε Μολύβια Ζωγραφικής Ακουαρέλας Mondeluz Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Σχολιάστε